Blog, dekoráció, esküvői díszítések

november 25, 2020

Így terítsd az asztalod az esküvői vacsorán

Így terítsd az asztalod az esküvői vacsorán: Hét izgalmas és elegáns esküvői dekorációs stílus, amik 2021-ben is velünk maradnak
november 25, 2020

Álomesküvő marokkói stílusban

A Való Világ negyedik szériájának szereplője komoly zenei karriert futott be Young G néven az elmúlt években. S bár a fiatal rapper aggasztó híreket közölt év elején egészségi állapotáról, még ez sem tántorította el attól, hogy szerelmével, Mészáros Norinával kipróbálja, milyen érzés egy fergeteges esküvő, ami az arab stílusjegyeket képviseli.
november 24, 2020

Top 10 esküvői virágdekoráció

Az esküvőszervezés egyik megunhatatlan és örökérvényű kérdése, hogy milyen stílusú esküvői virágdekoráció kerüljön az asztalokra. Mivel ebben a szezonban is rengeteg különféle trend van jelen, egy kicsit a segítségedre sietünk azzal, hogy megmutatjuk a saját tízes listánkat!
február 16, 2017

Polgári esküvő egyedi módon

Az anyakönyvvezető előtt kimondott boldogító igent, vagyis a hivatalos, állami, önkormányzati esküvőt hívjuk polgári esküvőnek. De attól, hogy hivatalos helyiségben, vagy házasságkötő teremben tartjátok, még lehet romantikus, egyedi, sőt meghitt pillanatokban sem lesz hiány.
február 16, 2017

Templomi esküvő – esküvőszervező szemmel

Az esküvőszervezés, az esküvő napjának megtervezése során döntő kérdés, hogy szeretnétek-e egyházi esküvőt is? Sokan szinte felháborodnak azon, hogy miért "is", hiszen ez az igazi, az áldott és csodaszép templomi szertartás!
február 16, 2017

Szabadtéri esküvő tippek

Tudunk javasolni sok szép, viszonylag közeli lélegzetelállítóan szép esküvői fotózás helyszínt, a lényeg az, hogy jól mutassatok a képeken. A szertartás, meg a többi az lehet külön programpont.