Így terítsd az asztalod az esküvői vacsorán

Álomesküvő marokkói stílusban
november 25, 2020

Így terítsd az asztalod az esküvői vacsorán:


Hét izgalmas és elegáns esküvői dekorációs stílus, amik 2021-ben is velünk maradnak


 

Ahogy odakint a falevelek, úgy az előttünk álló esküvői szezon is új színeket ölt, ami változatos és lélegzetelállító irányzatokkal kecsegtet. Ha még csak most kezded az esküvőszervezést, vagy csak egy kis inspirációra van szükséged, ez a hét elképesztő esküvői dekorációs stílus az, amit biztosan látnod kell!

Az esküvőszervezés egyik sarkalatos pontja az esküvői helyszín kiválasztása, melynek során érdemes már azzal is nagyjából tisztában lennünk, milyen dekorációs stílusok állnak hozzánk közel. Egy meleg, trópusi hangulatú enteriőr ugyanis nem feltétlenül illeszkedik egy barokkos kastélyba, és a klasszikus színek és dekorok sem mutatnak igazán harmonikusan egy rusztikusan felújított pajtaépületben.

Hogy könnyebb legyen a döntéshozatal, megmutatjuk azokat az esküvői dekorációs stílusokat, amik ugyan már felbukkantak a korábbi szezonokban, de igazán csak a 2020-2021-es években váltak/válnak igazi toplistás trendekké.

Green love – az esküvői dekorációs stílus, amit a zöld ereje ihletett A sötétzöld már önmagában is egy olyan mély és élettel teli árnyalat, ami képes egyedül is öltöztetni egy komplett teret. Ha mindehhez pedig óarannyal bevont étkészletek, evőeszközök és dekorációs elemek (gyertyatartó, képkeret, váza, szalvétagyűrű, stb.) társulnak, akkor egy végtelenül elegáns és ünnepi összkép születhet, ami leginkább a hűvös időszakokban tud érvényesülni. Az Anka Ildikó Esküvői Dekoráció maximális odafigyeléssel a helyszín adottságaira és a ti elképzeléseitekre alkotja meg az esküvői dekorációt, beleértve a virágokat, a fényeket, a textíliákat és minden egyéb dekorelemet.Tiszta elegancia – a stílus, amiben a pampafű dominál

A pampafű talán még soha nem volt ennyire kelendő az esküvői dekorációban, mint az utóbbi hónapokban. Ez a növekvő népszerűség úgy fest, egy pillanatra sem lankad, így ha inkább klasszikus, meleg földszínekben játszó irányban gondolkodsz, mindenképp csempéssz bele ebből a különleges perjeféléből. A MISS LULLI Decor Studio ennél az esküvői dekorációs stílus kialakításánál a világosság és természetesség vezérfonalát ragadta meg, aminek nélkülözhetetlen elemei a finom pasztell virágok, fehér szatén abroszok és székdekorációk, valamint a mennyezetről lelógó pampafüves kompozíciók.Marokkó varázsa – egy irányzat, ami rengeteg színt elbírNem kell ahhoz repülőre pattanod, hogy megtapasztald egy mesés keleties esküvő varázsát. Itthon is remek tematikus szállodák nyújtanak kiváló alapot akár egy marokkói ceremónia megvalósításához, aminek fő jellegzetessége az élénk színek, a karakteres fűszerek és az arany gazdag használata. Az esküvői dekorációs stílus jeles hazai képviselője a Wedding Star Hungary, akik textíliáik, virágdekorációik és dekorációs kellékeik révén stílushűen hozzák haza az arab esküvői kultúrát.Rózsaszín romantika – az örök vintage esküvői dekorációs stílusHosszú évek teltek el azóta, hogy a vintage stílus felütötte a fejét idehaza. S bár a virágokkal tömött fehér kalitkától már végleg búcsút intettünk és maga az irányzat is sokat finomodott, a lényeg továbbra sem változott: rózsaszín virágok, romantikus textilek és csiszolt fa bútorok nélkül elképzelhetetlen egy ilyen esküvő. A Virágbolt Mákvirág ügyelve a részletekre és a helyszín vintage sajátosságaira tökéletes összhangot teremtett a virágdekoráció és a dekorációs elemek között.

Valami kék – a szín, ami nem csak a vízparton működikAz egyik legrégebbi esküvői hagyomány a valami kék viselése a nagy napon, ami jelen esetben a terem dekorációban is erőteljesen megmutatkozott. Ez a végtelen és energetizáló árnyalat talán nyáron éli fénykorát, de tavasszal és télen is elbűvölő színe lehet a dekorációnak, akár vízparti, akár egy városi modern helyszínről beszélünk. A Sági Virág ezt a természetközeli esküvői dekorációs stílust hangsúlyos virágdekorációkkal és kék abroszokkal hozta összhangba.

Urban jungle – trópusi hangulat a városbanHa nyár, akkor fülledt trópusi hangulat. A dzsungelekre jellemző vibráló színeket és egzotikus virágokat a szeghalmi Mákvirág Virágbolt hangolta össze, aminek egyik legkülönlegesebb eleme az ananász váza. Amennyiben hasonló esküvői dekorációs stílusban gondolkodsz, bátran keverheted a virágokat és a dekorációs elemeket gyümölcsökkel az extra hatás kedvéért.

Forrás: https://eskuvoclassic.hu/het-izgalmas-es-elegans-eskuvoi-dekoracios-stilus-amik-2021-ben-is-velunk-maradnak-ezekkel-az-iranyzatokkal-nyert-ugyed-van/