Top 10 esküvői virágdekoráció

Polgári esküvő egyedi módon
február 16, 2017
Álomesküvő marokkói stílusban
november 25, 2020

Top 10 esküvői virágdekoráció – A szezon legizgalmasabb asztaldekorációi esküvőre


Az esküvőszervezés egyik megunhatatlan és örökérvényű kérdése, hogy milyen stílusú esküvői virágdekoráció kerüljön az asztalokra. Mivel ebben a szezonban is rengeteg különféle trend van jelen, egy kicsit a segítségedre sietünk azzal, hogy megmutatjuk a saját tízes listánkat!


 

A greenery őrület ugyan továbbra sem tűnik el, de a zöldek és fehérek uralmában az izgalmas élénk színek, a mély tónusok és a pasztellek is egyre nagyobb szerephez jutnak. Bármilyen stílusban is gondolkodj, a lényeg, hogy a természet közelségének érzése megjelenjen az asztalokon, valamint szezonális, környezettudatos döntések domináljanak az esküvői virágdekoráció megálmodásában. Összeállításunkból szuper ötleteket meríthetsz saját esküvődhöz és megismerheted azt a tíz trendet, ami nélkül nem telhet el ünneplés az elkövetkező hónapokban!
Esküvői virágdekoráció főúri hangulatban: A bordó különböző színárnyalataiban játszó virágok és az óarany vázák a gazdagság érzését hivatottak megteremteni az esküvői asztalokon.Boldogságkapu a főasztal körül: Szokatlan, ám annál extravagánsabb megoldás, ha az ünnepi asztal köré egy természetes zöldekből álló rögtönzött kapu kerül.
Esküvői virágdekoráció a mennyezeten is: Külföldön már egy ideje elképzelhetetlen az esküvő anélkül, hogy látványos dekoráció gyanánt ne lógna néhány virágszál a mennyezetről.Megunhatatlan minimalizmus: Minimalista vázák, kisebb-nagyobb virágdekorációk. Ha nem szereted a hivalkodást, ezt az esküvői asztaldekorációs trendet imádni fogod!

A kelet ihletése: Mesés színkavalkád, aranyozott vázák, rojt díszítések és selyem szalvéták. Teremtsd meg a saját kis arab világod itthon, néhány kreatív dekorációs ötlettel!Egy csipet luxus az esküvői asztaldekorációban: A magasított állványokra ültetett virágok és a sok-sok arany a luxust adják neked a boldogító igen hátteréül.

Forrás: https://eskuvoclassic.hu/10-eskuvoi-virag-dekoracio-a-szezon-legizgalmasabb-asztaldekoracioi-eskuvore/